Ytterligare ett pod-tips, den här gången från SE Daily

Här kommer ett tips på ett otroligt intressant avsnitt av Software Engineering Daily's podcast som är nästan på dagen ett år gammalt.

Det här avsnittet, med titeln High Volume Event Processing with John-Daniel Trask, handlar om hur man på Raygun möter en allt större last på sina tjänster, både i trafik, databehandling och lagring.

Det är John-Daniel Trask, medgrundare och CEO på Raygun, som blir intervjuad av SE Daily's värd Jeff Meyerson och man får en riktigt bra insyn i hur Raygun har designat sina tjänster för att klara av en ökande mängd kunder och en ökande mängd användare av kunders system. Raygun är en plattform som hanterar krasch-, prestanda- och användarrapporter för en mängd olika tekniker, plattformar och system. Man talar bland annat om hur man har löst cachning av data, pushnotifieringar till kunder, lagring all data som kunders system och användare genererar och hur Raygun med enkla men ack så smarta lösningar håller stringensen och robustheten i plattformen och samtidigt ligger på med utveckling av nya funktioner och förbättringar av existerande.

För en kod- och arkitekturnörd som en annan så är det 60 min av njutning så missa inte det! Att Raygun dessutom har byggt störtsta delen av sin plattform i .NET och är mitt uppe i ett jobb med att konvertera existernade .NET-applikationer och tjänster till .NET Core gör inte saken mindre intressant.

SE Daily finns det även en massa intressanta artiklar mm.